De vieringen van de Eerste Communie zijn in 2018 in de volgende weekenden gepland:

Nazarethparochie: zaterdag 14 april en zondag 15 april
Parochie OLV Ten Hemelopneming: zondag 8 april

Half november hebben de leerlingen van groep vier van de basisscholen in de Nazarethparochie een uitnodiging gekregen voor de Eerste Communie. Deze zijn via de scholen verspreid. De Eerste Communie wordt gevierd in de Martinuskerk op zondag 15 april. Mocht u geen uitnodiging en aanmeldingsformulier hebben ontvangen, dan liggen deze op het secretariaat van de Nazarethparochie voor u klaar. Het secretariaat is bereikbaar op telefoonnummer 076-5213873 en is elke werkdag geopend van 9.00 uur tot 12.00 uur. Als u vragen heeft dan kunt u contact opnemen met Henny Spooren-Schaart, contactpastor Eerste Communie, tel. 076-5412231.